Våra tjänster

H J O R T M A R 

hem & inredning
Våra tjänster

 KonsultationVi gör hembesök och tillsammans går vi genom bostaden rum för rum, ger tips och råd så att du själv kan genomföra förändringar och optimera bostaden inför försäljning.


Tid ca 60 min

Pris fr 1500 kr

 

En kostnadsfri konsultation ingår via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skövde som vi samarbetar med.

 

 Homestyling


Mini

Passar dig som behöver en extra touch på din befintliga inredning. Vi iordningställer och arrangerar din inredning samt kompletterar med textilier, armaturer, växter och passande inredningsdetaljer. Snittblommor till fotografering och första visningstillfället ingår också.

Fast pris enligt offert. Hyrtid max 8 veckor.


Mellan

Vi utgår från befintligt möblemang/inredning men kompletterar din bostad med enstaka möbler och gör enklare ommöblering. Vi iordningställer och arrangerar din inredning samt kompletterar din bostad med textilier, armaturer, växter och passande inredningsdetaljer. Snittblommor till fotografering och första visningstillfället ingår också.

Fast pris enligt offert. Hyrtid max 8 veckor.

 

Stor

Vi går gemensamt igenom vilka möbler osv du som kund ska ta undan. Sedan möblerar vi om och kompletterar med möbler som passar din bostad, iordningställer och arrangerar din inredning samt kompletterar din bostad med textilier, armaturer, växter och passande inredningsdetaljer. Snittblommor till fotografering och första visningstillfället ingår också.

Fast pris enligt offert. Hyrtid max 8 veckor. 


 Homestaging av tom bostad


Vi utgår från tom bostad och möblerar upp bostaden med möbler, textilier, inredningsdetaljer, ljuskällor, tavlor och växter. Snittblommor till fotografering och första visningstillfället ingår också.

Fast pris enligt offert. Hyrtid max 8 veckor. 

 Inredningsuppdrag

 företag


Behöver ert företag hjälp med inredning?


För företag är det mycket viktigt på vilket sätt man profilerar sig gentemot sina kunder, det är det första avgörande intrycket. Vi hjälper till hela vägen med att skapa en arbetsplats som representerar er verksamhet där både personal och kunder trivs. Att skapa en bra och positiv arbetsmiljö för anställda påverkar hälsa och prestation mer än man kan tro. 


Kontakta oss för en offert.

 Inredningsuppdrag

 privatperson


När du behöver nya idéer för att ändra om och uppdatera din inredning i ditt hem eller rent av ska inreda ett nybyggt hus, hjälper vi till med att ta fram inredningsförslag för att skapa ett unikt hem för dig, allt efter personliga behov och önskemål.


Möjlighet finns att få ditt hem visuellt uppritat i vårt 3D-program med komplett inredning, färg och materialval. Vi ritar upp din köksrenovering, planerar ditt nya badrum, ritar upp ditt nybygge eller ombyggnation. Vill du ha hjälp med att projektleda hela renoveringen från början till slut löser vi även det! 

Kontakta oss för en offert. 

 Nätbaserad inredningshjälpVi är mestadels verksamma i Skaraborgsområdet men oavsett vart du bor kan du få hjälp med att skapa ditt drömhem eller styla inför en försäljning. Vi erbjuder en nätbaserad tjänst via e- postkorrespondens. Du skickar bilder på de rum som ska stylas/inredas samt fyller i ett formulär som skickas till dig. Vi återkommer sedan med ett inredningsförslag med tillhörande inköpslista. 


Kontakta oss för mer information samt offert.

Pris fr 990 kr/rum. 

Tips! Du vet väl om att kostnaden för Homestyling är avdragsgill vid försäljning av bostad! Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Följ oss på:

Instagram - @hjortmardesign

Facebook - Hjortmar hem & inredning