Om oss

H J O R T M A R 

hem & inredning
Om oss

 

Hjortmar Hem & Inredning drivs sedan 2010 av Ann-Sofie Hjortmar.


Företaget är en inredningsbyrå som inreder både hem och företag, stylar bostäder inför försäljning samt genomför konsultationer.


Vi är certifierade inrednings- och homestagingkonsulter med kompetens och erfarenhet inom projektledning, visuell 3D-ritning, beteendevetenskap, neuropsykologi och HR/arbetsmiljö.


Med vår bakgrund kan vi erbjuda unika skräddarsydda lösningar för både hem och företag.


 

Kundfokus, personligt engagemang och passion för inredning, det får ni hos oss!

 

Välkommen att ta kontakt!

  

Tidigare kunder har sagt...

"Behöver du sälja, eller vill du bo kvar? Vill du, att ditt försäljningsobjekt skall se fint och attraktivt ut? Eller, behöver du bara få hjälp med att få det fint där du bor?

Agneta och jag behövde flytta till annan ort och valde att låta Ann-Sofie ”styla” vårt redan fina hem i förhoppning att locka så många intressenter som möjligt.

Ann-Sofie steg in i vårt hem och med ett leende och nyfiken/entusiastisk/energisk känsla för ljus, kulör och rum trollade hon snabbt till vårt kära hem till ett projekt vi hade själva kunnat ställa oss i kö för att köpa. Ann-Sofie har de där glada varma förtroendeingivande egenskaperna man bara kan hoppas att få träffa på. Det kändes också extra roligt för ”oss”, att vi fick sålt till en familj vi på några få besök lärde tycka väldigt mycket om. Det är bättre med tur än otur, Vi hade tur. Se till att även Du/Ni får tur. Vi kan å det varmaste rekommendera Anne-Sofie ifall du/ni får liknande ärenden som vi."

Peter & Agneta

"Snyggt, smidigt, smakfullt och med respekt av vad som var jag i styling inför husförsäljning. Rekommenderas varmt."


Ulrika

"Är du i säljtankarna av ditt hus eller lägenhet tveka då inte att anlita Ann-Sofie från Hjortmar hem & Inredning.
Fantastiskt duktig stylist med ett hjärta av guld som kan förvandla säljobjektet till ett varmt och ombonat hem som verkligen tilltalar alla och påsåvis blir det mkt mera attraktivt och lättsålt.
Oerhört proffsig och lätt att få tag i om man hade några funderingar mm kring hennes jobb.Har även funderingar på att anlita henne för att få till det där lilla extra i hemmet.
Ger henne 5 stjärnor av 5 möjliga!" 


Therese"Stylade upp min mors gamla lägenhet. Hon är verkligen proffsig och gör ett superjobb.


Vill verkligen rekommendera Ann-Sofie."


GunborgFölj oss på:

Instagram - @hjortmardesign

Facebook - Hjortmar hem & inredning